Herinneringskralen
herinneringskraal
herinneringskraal
herinneringskraal
herinneringskraal
herinneringskraal
herinneringskraal
herinneringskraal
herinneringskraal
herinneringskraal
herinneringskraal
herinneringskraal


Herinneringskralen en (gl)as-kralen


Dierbaar persoon

Als u een dierbare bent verloren, wilt u uw geliefde misschien wel de gehele dag zo dicht mogelijk bij u dragen.

Ik maak nu ook as-kralen van glas.

In het glas kan ik een kleine hoeveelheid as van de overledene verwerken (een theelepeltje is vaak voldoende). Als de as en het glas samensmelten, heeft dit een unieke reactie en uitwerking op het glas. Per glassoort en kleur is deze uitwerking anders. Er ontstaan vaak luchtbelletjes rond de as, de as blijft enigszins zichtbaar, maar de as kan ook onzichtbaar verwerkt worden.

Omdat ik kralen naar ieders wens kan maken, kunt u zelf kiezen voor de kleur (transparant of dekkend glas), vorm en grootte die het beste bij u en/of uw dierbare past. Zo worden de kralen heel persoonlijk en kan ik ze voor u verwerken tot of in een sieraad naar keuze. Hierbij kunt u denken aan een enkele as-kraal aan een ketting of omringd door meerdere (as)kralen aan een ketting of armband.Trouw huisdier

Deze techniek van askralen kan ook gebruikt worden met as van een overleden dierbaar huisdier. Tevens is het mogelijk om in een holle kraal haren van dieren te verwerken, zodat een mooie herinnerings- of gedenkkraal ontstaat.Omdat het laten maken van een herinneringssieraad met as-kralen meestal geen eenvoudige, maar een emotionele en persoonlijke keuze is, wil ik u hierbij graag helpen. Door voorbeelden op foto’s te laten zien en de mogelijkheden met elkaar te bespreken krijgt u een idee wat mogelijk is. Uiteindelijk gaat het erom dat u een sieraad krijgt die u nog lang met een goed gevoel kunt dragen.